Les Nostres Parades
Carns Banach, com sempre el millor en carns.
Vedella gallega, Xai, Ternasco Aragó, Bou, Cabrit d'Almeria. Carn suprema molt seleccionada.
Carnissers al Mercat de les Corts des de 1961. Les millors seleccions de carns del nostre país.
Casolans elaborats per nosaltres mateixos: canelons, cabrit arrebossat, pinxos, pilotes pel caldo, escalopes, croquetes de jabugo. I també les nostres famoses hamburgueses: amb sal i pebre, bacó i formatge, all i julivert, ceba, ceba i Enmental, pernil de Jabugo i pinyons. Plats cuinats: callos, rostit, xai al forn, ossobucco i fricando.
ANIMA'T A CUINAR LES NOSTRES RECEPTES, DEMANA'NS-LES!
-
Dilluns a Dijous
de 8:00h a 14:00h -
Divendres
de 8:00h a 19:30 h -
Dissabte
de 8:00h a 14:30h -
Contacte:
Envia un email